Het Mikpunt Middelie

Vrijdag 31 maart 2023 Thema-avond met Niels Huber en Klaas Jan Goede

Vrijdag 31 maart 2023 - Het was weer de eerste thema-avond van 2023 en dan is de start altijd met het doornemen van het jaar 2022 (zowel qua activiteiten, het geld alsmede het besuur. En iedereen kan zijn opmerkingen kwijt). Maar we weten ook dat we dit niet hoeven uit te smeren over de gehele avond en daar iedereen de notulen en agenda vooraf hadden ontvangen konden we alle punten in 10 minuten doornemen, afronden en besluiten. En zo werd 2022 afgesloten en konden we gelijk door naar de sprekers van deze avond.

De sprekers van deze avond waren Niels Huber en Klaas Jan Goede. Niels is CEO van de Koninklijke Boon Edam en Klaas Jan (tevens Mikpuntlid) is teamleader en kent het bedrijf door en door. Beiden presenteerden ze Boon Edam dat bijna in onze achtertuin ligt. En beiden zijn ook bekend met ons mooie dorp.

 

Historie Boon Edam
Niels en Klaas Jan gingen vanuit de oprichting van Boon in Amsterdam naar waar het nu staat met vestigingen over de gehele wereld. Met productie in Edam, China en de Verenigde Staten. Verkooppunten en dealerschappen over de gehele globe heen. 1200 medewerkers die zorgdragen dat je bij elke draaideur wel een logo van Boon Edam ziet staan. Tevens uitleg over de uitdagingen waar je als familiebedrijf maar tevens als kleine multinational mee te maken hebt. Zo heeft de oorlog in Oekranie natuurlijk direct heel veel invloed op beleid, verkopen en productie. En natuurlijk de jaren ervoor met corona en het verkrijgen van onderdelen. Maar desondanks de ontwikkelingen in de maatschappij zal een Boon Edam met zijn jarenlange expertise daar op kunnen anticiperen. 
  

Producten en diensten Boon Edam
Naast de beschrijving over de organisatie kwamen natuurlijk ook de producten die Boon Edam op de markt brengt aan de orde. Het is niet alleen maar meer draaideuren waarvan ze kennen. Maar de kern is veel meer het leveren van toegangsoplossingen, beveiling en dan zijn draaideuren of toegangspoortjes een mogelijke oplossing. Een nieuwe oplossing in draaideuren welke nu wordt geproduceerd kwam mooi aan de orde in een filmpje dat online staat (gemaakt door Discovery) en hieronder direct gedeeld.

We willen Niels en Klaas Jan bedanken voor de voordracht en de aftrap van de eerste thema-avond van 2023.

 

• Het Mikpunt • P/a. Middelie 114A • 1472 GV Middelie • info@hetmikpunt.nl